Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2012 12:58 - 7 причини да не се закачате с дете
Автор: dabadaas Категория: Забавление   
Прочетен: 1199 Коментари: 1 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
:D
:D
:D

Причина 1
: Малко момиче говорило с учителя си за китовете. Учителя казал, че е физически невъзможно кит да погълне човек, понеже въпреки големия си размер кита има много малко гърло. Малкото момиченце казало, че Джон бил погълнат от кит. На възражението учителят отговорил, че кит не може да погълне човек; физически е невъзможно. Тогава момичето казло, “Когато отида в Рая ще питам Джон.” Учителят попитал, “Ами ако Джон е отишъл в Ада?”. Момичето отговорило, “Тогава ти го питай”.
 


Причина 2 : Учителка в детска градина наблюдава децата докато рисуват. Тя често обикаля, за да види рисунките на всяко дете. Докато не стига до едно малко момиченце което работи усърдно и го пита какво рисува. Момиченцето отговаря, “Рисувам Бог.”Учителката замълчава за кратко и казва, “Но никой не знае как изглежда Бог”. Без да се замисли и да отделя поглед от рисунката си, момиченцето отговаря, “Ще разберат след минутка.”




Причина 3 : В неделно училище преподавателят обсъжда Десетте Божи заповеди със своите пет и шест годишни ученици. След като обяснява заповедта да почиташ родителите си, пита “Има ли заповед, която ни казва как да се отнасяме с нашите братя и сестри?” Без да губи и секунда едно малко момче (най-голямото в семейството) отговаря, “Не убивай.”




Причина 4 : Един ден малко момиченце гледало как майка и мие чиниите. Изведнъж забелязала, че в кафявата коса на майка и се показват няколко бели косъма. Погледнала майка си и с любопитство попитала, “Защо имаш бели косми в косата?” Майка и отговорила “Ами, всеки път когато направиш нещо лошо и ме направиш нещастна, един косъм от моята коса побелява.” Малкото момиче помислило малко и попитало, “Мамо, а как е побеляла цялата коса на баба?”




Причина 5 : Правили снимки на децата и учителката се опитвала да ги убеди да си купят общата снимка. “Само си помислете колко ще е хубаво като пораснете да гледате снимката и да казвате , ‘ Това е Дженифър, тя сега е адвокат’ , ‘Това е Майкъл, той е доктор’. Тънко гласче от края на стаята се обажда ‘ Това е учителката, тя е мъртва’.




Причина 6 : Учител обяснява циркулацията на кръвта и за да е по-ясен казва “Ако застана на глава кръвта ще влезе в главата ми и лицето ми ще почервенее. Защо тогава като стоя в нормална позиция краката ми не почервеняват?”, един ученик се обажда, “Защото краката ви не са празни.”




Причина 7 : Децата са наредени на опашка в столовата на начално католическо училище. В дясно има голяма купчина ябълки. Монахинята е оставила бележка на ябълките “Деца вземайте си само по една. Бог гледа.” Напред по линията има поднос с шоколадови бисквити и бележка оставена от някое от децата “Вземайте колкото искате. Бог гледа ябълките.” 


Тагове:   Fun,


Гласувай:
9



1. diso - Опасни деца!
18.06.2012 07:38
Човек да не смее да ги закачи:))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dabadaas
Категория: Забавление
Прочетен: 997409
Постинги: 579
Коментари: 479
Гласове: 1961
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол